Dr. Makkos Ingatlan Centrum Dr. Makkos Franchise Ingatlanok Karrier/Oktatás IT szolgáltatás Kapcsolat
Ingatlankereső
Város
Ár: (tól)
(ig)
Méret: (tól)
(ig)
Szoba: (tól)
(ig)
Ingatlan-kategória:
Ingatlan típusa:
Új építésű
Emelet
Fûtés
Lift
Parkolás
Állapot
Kulcsszavak:
Kerülendõ kifejezés:
Keresés azonosítóra
Ingatlan-azonosító:
Eladó INGATLAN ADATLAPJAAdatlap nyomtatása
(eredeti azonosító: 99088)
E
Adatok
Azonosító: D99113
Kategória: a
Kerület: II.
Város: Budapest, II. kerület
Városrész: Budaliget
Ár: 185.000.000 Ft
Ár (Euro): 478.037 €
Típus: Házrész
Méret: 225 m²
Telek méret: 900 m²
Szobák: 6
Félszobák: 1
Szintek száma: 3
F?tés: Gáz (cirkó)
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapeströl és az ország egész területéröl.
Leírás
➕3️⃣6️⃣7️⃣0️⃣2️⃣4️⃣3️⃣2️⃣5️⃣8️⃣5️⃣

Eladó családi ház és lakás SAJÁT ERDŐVEL, Buda elit szegletén!

Remeteszőlős, Máriaremete, Nagykovácsi, Adyliget, az Amerikai Iskola és a Francia Iskola szomszédságában található. Erdő határolja, a kert egy része maga is erdő, így összesen csak egy szomszéd van.

a.) LAKÁS/félház: tulajdonképpen egy fél családi házról van szó, saját kerttel, 225 m2! alapterülettel, összesen 199 Millió forintért, vagyis 0,88 Millió Ft / m2 áron... Családi okokból árulja a tulajdonos, sürgős. A lakás hirdetését 2023.08.18-án indítottuk.

b.) 3 szintes HÁZ: 399 Millió forint, nettó 386 m2 alapterületű (1,03 M Ft / m2) , ami a környék áraihoz viszonyítva igen kedvező. A beltéri medencés penthouse, és az exkluzív, egyedi környezet, a nívós kivitelezés és design 2 M Ft /m2 árat indokolna a környéken. - Tavaly 580 millió Ft-ért hirdették - . 2022 decemberében ért véget az ingatlan teljeskörű felújítása.


A továbbiakban a lakásról olvashat, a teljes házról a lenti linkre kattintva tájékozódhat.

A 225 m2-es lakás/félház nemcsak kivételes áron eladó, de üzleti lehetőségeket is tartogat, amiről a tulajdonos szívesen beszámol személyesen. A fenti penthouse-tól elkülönül, a ház alsó felét foglalja el. Mivel domboldalon van, az erdő lábánál, így az alsó házrész (földszint és 1.emelet) is saját panorámával rendelkezik, 150 m2-es terasszal. A lenti szinten is megoldott a medence ill. jakuzzi kiépítése, amennyiben az új lakó igényt tart rá.

Tehát 225 m2-es, délkeleti fekvésű félházat kínálunk eladásra egy 900 m2-es telken, Buda egyik legszebb panorámájával büszkélkedő utcájában. Autóval 5 perc Hűvösvölgy, 15 perc a Széll Kálmán tér, de busszal is könnyen megközelíthető.

A tégla építésű lakás tágas terekkel, hatalmas ablakokkal, kandallóval, márvány padlóval rendelkezik. Elegendő teret biztosít egy több gyermekes családnak is a nagy alapterületnek, a teraszoknak, a kertnek és a 2 garázsnak köszönhetően. Mindez lehetőséget kínál a kicsit elszigetelt, természetközeli, de elit életvitelhez, családi -és baráti összejövetelekhez, hiszen az elképesztő kilátásban minden vendég örömét fogja lelni. Az egyedi tervezésű luxus otthon békés és kényelmes életteret nyújt, s bár modern külsővel rendelkezik, harmonikusan illeszkedik a természetbe. A nappali kb. 60 m2-es, amit eláraszt a fény, a hatalmas ablakok és üvegajtók rányílnak a 150 m2-es teraszra, előkertre, a dombokra, hegyekre.

A környező túraútvonalak (pl. Kéktúra, Mária-út), a Remete-szurdok, a Nagyrét, a Petneházyrét, a Máriaremetei Bazilika és más szépségek mellett helyi sportkomplexum, uszoda, tenisz pályák szolgálják a helyiek egészségét.

A fűtésről Vaillant gázkazán és padlófűtés gondoskodik. A két garázsban három nagyméretű autó fér el, az ingatlan előtt kialakított parkoló helyeken pedig öt. A garázs nincs benne az árban.


Az lakás/félház befektetésnek is remek választás, tekintettel a mostani árra.


Ha további információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal!

Érdeklödni
Név: Gózan Kitti Bp. XIV. Ilka utcai iroda
E-mail: borkatamas@ingatlandoktor.com
Tel.: 06 70 366 6019
Térkép





























Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
Dr. Makkos Ingatlan Centrum | Franchise |  Ingatlanok |  Karrier / Oktatás  |  Hitel |  Biztosítás  |  Kapcsolat